Gold Alış Satış

Ürün Resimleri

11 - Avrasya 100 m

Stok : 9522 Adet

Oyun : Metin2

Kategori : Metin2 Yang

Birim Tutarı : 8,80

Metin2 oyununda geçerli olan 11 - Avrasya 100 m ürünü

Nasıl Bakiye Yüklerim / Ödeme Seçenekleri:

Alt kısımda bulunan ödeme seçeneklerinden hesabınıza bakiye yükleyebilirsiniz:


banka havalesi ile ucuza ve hızlı şekilde oyun satın alın
Havale / Eft ile Ödeme

Sitemizin üst menüsünde bulunan 'HESAP NUMARALARIMIZ' linkine tıklayarak size en uygun bankayı seçebilir, ödemenizi yapabilirsiniz. Banka ATM'lerinden kartsız işlem ile hesaplarımıza havale yapabilirsiniz. Ödemenizi yaptıktan sonra onaylanması için "Ödeme Bildirimi" yapmayi unutmayınız.


kredi kartı ile komisyon ödemeden ucuza ve güvenli oyun alın
Kredi Kartı ile Ödeme

Üye panelinizdeki 'Bakiye Yükle / Ödeme Bildirimi' linkine tıklayıp 'Kredi Kartı' seçeneğine tıklayın "0" Masraf ile bakiye yükleyin.


mobil ödeme ile ucuza oyun satın al
Mobil Ödeme

Üye panelinizdeki 'Bakiye Yükle / Ödeme Bildirimi' linkine tıklayıp 'MOBİL ÖDEME' seçeneğine tıklayın. Detaylı bilgileri bu sayfadan temin edebilirsiniz. Mobil ödeme sistemi an itibariyle Avea ve Turkcell kontorlu hat tarifelerinde geçerlidir.


İninal kart ile ucuza oyun satın al
İninal Kart

Üye panelinizdeki 'Bakiye Yükle / Ödeme Bildirimi' linkine tıklayıp 'İninal Kart' seçeneğine tıklayın. Migros'lardan ve İninal satış noktalarından temin ettiğiniz kart ile bakiye yükleyebilirsiniz.


Gpay İle Ucuza Oyun Satın Al OyunParam.Com
GPay İle Ödeme

Üye panelinizdeki 'Bakiye Yükle / Ödeme Bildirimi' linkine tıklayıp 'GPay Cüzdan' seçeneğine tıklayın. GPay cüzdan bakiyenizi gerekli satış noktalarından temin edebilirsiniz..

Teslimat Bilgisi (S.S.S)

Teslimat Yerleri;
CH5 Depo arkası Ve CH1 Depo Önü Olarak Belirlenmiştir
Teslimat Yerinde Pazar'dan Satın Alıp Teslim Etmek Yerine Ticaretten
Won Olarak Teslim ediyoruz.

Sıkça Sorulan Sorular (S.S.S)

1) Neden Won Olarak Teslim Ediyorsunuz ?
Won Olarak Teslim Etmemizin En büyük Etkeni;
Pazar Kurup Çevredeki Oyuncuların Veyatta [GM]'lerin 
Dikkatini Çekmek Yerine Ticaretten Verip
Dışardan Bakıldığında Herhangi Bir Alışveriş 
Yapılmamış Gibi göstermek
Ve Ban Riskini Yüksek Oranda Azaltmaktır.

2) Yang aldım ban riski varmıdır ?
Metin2 Oyun Kurallarına Göre Yang Alışverişi Yapmak Ban Sebebidir
Aksi Bir Durumda ''www.oyunparam.com'' Mesuliyet Kabul etmez.

3) Won aldım nerede bozdurucağım ?
Depocuda Döviz Bürosu'na ardından Wonu Yang'a seçeneğine tıklayıp
Bozdurmak istediğiniz Miktari Yazıp Won'u Yang'a çevirebilirsiniz

4) Sipariş Verdim Ne Zaman Teslim Edilir ?
Sistemdeki Yoğunluğa Göre Siparişleriniz 10 ila En Geç 25 Dakika İçerisinde
Teslim Edilir

5) Siparişim İptal edildi Neden ?
Sipariş detaylarından siparişinizin neden iptal edildiğini görebilirsiniz

Metin2 Yang Nedir?

Metin2 Yag satışı uzun zamanlardan beri yapılmaktadır ve kullanıcılara büyük fayda sağlamaktadır. Yang, Metin2 oyununda bir para birimidir ve bu para birimi oyun içerisinde ticaret yapmanıza yaramaktadır. Bu para birimi ile oyun içerisinde dilediğiniz gibi ticaret yapabilir ve ürün satın alabilirsiniz. Oyunda daha güçlü olabilmek için bu para birimi ile ticaret yapmak ve oyunda daha iyi eşyalar satın almak şarttır. Sizler de bu para birimini satın almak isterseniz, bu sayfada bulunan satın alma bölümünü kullanabilirsiniz.  

Metin2 oyunu ilk olarak piyasaya 2005 yılında piyasaya sürülmüştür. Bu yıllardan sonra Türkiye'de popülaritesini 2007 yıllarından sonra arttırmaya başlamıştır. Bu popülaritenin artması ile birlikte oyunda çok ciddi bir oyuncu patlaması olmuştur ve oyun içerisinde Metin2 yang gerçekten çok fazla kullanılmaya başlanmıştır. Bu para birimi oyunda neredeyse herşeyi elde etmenize yaramaktadır. Bundan dolayı bu para birimi oyunda çok değerli olmuştur. Genel anlamda oyunda bir popülerlik kazanmak için oyuncular karakterlerini geliştirmektedir ve bu oyuncular bu karakterler kullanırken çok fazla uğraşmaktadırlar. Çünkü karakterlerin gelişimi gerçekten çok ama çok zordur. Bundan dolayı oyuncular oyun içerisindeki para birimini satın almaktan yana uğraşmışlardır. Oyun içerisindek para birimii değer kazandıkça oyun içerisindeki oyuncular bu para birimine sahip olmak için yarışmışlardır.  Metin2 yang al demeden önce kullanılar çok önemli bir soruyu atlamaktadırlar. Yang alınan site gerçekten güvenilir mi? Bazı oyunlar da bu konuda gerçekten büyük sorun yaşamıştır.

Bu sebepten dolayı Oyunparam.com oyuncuların yanında her zaman olmaya devam etmiştir ve oyuncuların yanında olmuştur. Sizler de Oyunparam güvencesi ile yang satın almak istyorsanız hemen sitemize üye olun ve alışverişe başlayın. En güvenilir yangın adresi artık bir tık yakınınızda!

Benzer Ürünler